933 115 372 | Urgencias 24h · 933 298 150

Nosaltres

Cuidem el benestar i la salut de les mascotes des del 2008 a la nostra clínica i des del 1984 a Grup Riera Alta

A Clínica Veterinària Sant Andreu de Barcelona comptem amb un equip de grans professionals especialitzats i en constant formació. Garantim el benestar dels pacients gràcies als nostres serveis veterinaris i als equipaments del centre. Les nostres mascotes reben sempre un tracte professional, amable i proper.

Més de 10 anys cuidant de les mascotes

Després de la consolidació d’Hospital Veterinari Riera Alta de Ciutat Vella i l’obertura de Centre Veterinari Villarroel a Barcelona l’any 2004, Grup Riera Alta continua amb la seva expansió per donar servei a tots els districtes de Barcelona. Així, l’any 2008 el nostre grup de centres veterinaris va obrir un nou consultori al districte de Sant Andreu de Barcelona per veure-ho créixer a poc a poc.

El nombre de clients va augmentar ràpidament gràcies a l’atenció tan propera i professional que tenim amb les mascotes i els seus propietaris. Tant és així que uns anys més tard ens vam traslladar a un local més gran per poder millorar les nostres infraestructures, realitzar les proves necessàries per obtenir diagnòstics ràpids, aplicar tractaments eficaços i oferir serveis tan especialitzats com són la rehabilitació, l’acupuntura i la medicina felina.

La dedicació i la vocació per la cura de la salut de les mascotes és la missió de tot l’equip de Clínica Veterinària Sant Andreu. Millorem la qualitat de vida dels nostres pacients gràcies a les cures constants que els proporcionem, a la nostra professionalitat i a unes instal·lacions amb alta tecnologia.

Els nostres professionals

El nostre equip de veterinaris està format per professionals en formació constant, amb inquietuds pels avenços i les millores en el sector. Els uneix la filosofia de treball, l’honestedat, l’amor que senten per les mascotes i el suport mutu que atorga pertànyer a Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Veterinaris

Juan Manuel Arseguet

Medicina Interna, Cirurgia, Acupuntura, Rehabilitació

Daniel Rabanal

Medicina Interna, Medicina Felina, Cirurgía.

Sara García

Medicina Interna, Oncologia, Cirurgia.

ATV i Atenció al client

Margarita Molina

Atenció al client

Nayra Solà

ATV