933 115 372 | Urgencias 24h · 933 298 150

Nosaltres

Cuidem el benestar i la salut de les mascotes des del 2008 a la nostra clínica i des del 1984 a Grup Riera Alta

A Clínica Veterinària Sant Andreu de Barcelona comptem amb un equip de grans professionals especialitzats i en constant formació. Garantim el benestar dels pacients gràcies als nostres serveis veterinaris i als equipaments del centre. Les nostres mascotes reben sempre un tracte professional, amable i proper.

Més de 10 anys cuidant de les mascotes

Després de la consolidació d’Hospital Veterinari Riera Alta de Ciutat Vella i l’obertura de Centre Veterinari Villarroel a Barcelona l’any 2004, Grup Riera Alta continua amb la seva expansió per donar servei a tots els districtes de Barcelona. Així, l’any 2008 el nostre grup de centres veterinaris va obrir un nou consultori al districte de Sant Andreu de Barcelona per veure-ho créixer a poc a poc.

El nombre de clients va augmentar ràpidament gràcies a l’atenció tan propera i professional que tenim amb les mascotes i els seus propietaris. Tant és així que uns anys més tard ens vam traslladar a un local més gran per poder millorar les nostres infraestructures, realitzar les proves necessàries per obtenir diagnòstics ràpids, aplicar tractaments eficaços i oferir serveis tan especialitzats com són la rehabilitació, l’acupuntura i la medicina felina.

La dedicació i la vocació per la cura de la salut de les mascotes és la missió de tot l’equip de Clínica Veterinària Sant Andreu. Millorem la qualitat de vida dels nostres pacients gràcies a les cures constants que els proporcionem, a la nostra professionalitat i a unes instal·lacions amb alta tecnologia.

Els nostres professionals

El nostre equip de veterinaris està format per professionals en formació constant, amb inquietuds pels avenços i les millores en el sector. Els uneix la filosofia de treball, l’honestedat, l’amor que senten per les mascotes i el suport mutu que atorga pertànyer a Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Veterinaris

Juan Manuel Arseguet

Medicina Interna, Cirurgia, Acupuntura, Rehabilitació

Daniel Rabanal

Medicina Interna, Medicina Felina, Cirurgía.

Sara García

Medicina Interna, Oncologia, Cirurgia.

Ignacio Robles

Medicina Interna

ATV i Atenció al client

Margarita Molina

Atenció al client

Nayra Solà

ATV

Desirée Costa

ATV

Raquel Rojas

Atenció al client

Svetlana Lesnikova

Atenció al client