933 115 372 | Urgencias 24h · 933 298 150

Esterilització gossos

Esterilitza la teva mascota a Clínica Veterinària Sant Andreu de Barcelona per millorar la seva qualitat de vida i evitar malalties. 

Per què és millor esterilitzar el teu gos o gossa?

Chico abraza perro con cariño

L’esterilització dels gossos a la nostra clínica veterinària de Sant Andreu a Barcelona permet allargar la seva vida perquè redueix la possibilitat de desenvolupar greus malalties. En eliminar l’aparell reproductor eliminem d’una sola vegada la possibilitat de desenvolupar qualsevol malaltia d’aquest i altres el detonant de les quals són les hormones sexuals com, per exemple, el desenvolupament de tumors.

L’esterilització afavoreix la interacció del propietari amb la seva mascota, ja que baixa l’estrès que causa el canvi hormonal. Un animal esterilitzat té menys ganes de barallar-se i disminueix el seu instint sexual, amb la qual cosa està tranquil i és feliç. A més, en reduir el nombre de naixements, es redueix el nombre d’abandonaments.

Tècnica quirúrgica

En el cas de l’esterilització de les femelles s’extirpen els ovaris i la matriu, i en els mascles s’extirpen els testicles (és el que es denomina com castració).

En els dos casos fem servir l’anestèsia inhalatòria. L’animal roman en tot moment monitorat i sota supervisió de les seves constants vitals.

Cures post operatòries

Consisteixen en la desinfecció de la zona d’incisió on hi ha la sutura i en l’administració d’antibiòtics i anti inflamatoris durant uns pocs dies.

En la nostra clínica veterinària de Fabra i Puig a Barcelona supervisarem la correcta evolució de la cicatrització les vegades que sigui necessari.

 

Laparoscòpia

L’esterilització de les mascotes per laparoscòpia és un tipus de cirurgia de mínima invasió que es realitza amb càmeres molt petites i material especial a través de 2 o 3 incisions. No requereix obrir l’abdomen del pacient, té menys dolor, no queden cicatrius i les cures postoperatòries són mínimes.

Laparoscopia veterinarios Grup Riera Alta

L’esterilització de la teva gossa o gos a Sant Andreu de Barcelona permet allargar la seva vida perquè redueix la possibilitat de desenvolupar malalties.